Sedinte de exorcizare in Londra

Posted by admin in Flux with Comments Off on Sedinte de exorcizare in Londra

Sedinte de exorcizare in LondraSedinte de in Londra.

Mai multe cazuri de sesiuni de exorcizare cu au pus autoritatile din sudul Londrei in alerta. Martorii spun ca totul se petrece la primele ore ale diminetii.

O noua ce vizeaza sesiuni de exorcizare cu minori a fost demarata. Mai multi locuitori din sudul Londrei spun ca, in mod constant, langa un centru de relaxare din zona se aud voci si tipete care indica activitati oculte.

Totul se petrece la primele ore ale diminetii, intre orele 04 si 06, spun martorii care au auzit in repetate randuri, de-a lungul ultimelor luni, incantatii precum “Scoate demonul afara”.

Tot locuitorii din zona sustin ca “beneficiarii” unor astfel de sesiuni sunt copii, care pentru 20 de minute sunt obligati sa nu se miste, sa stea in mijlocul unui cerc, iar atunci cand adultii din jur termina ritualul se urca in masini si pleaca.

Autoritatile investigheaza daca in toate aceste sedinte de exorcizare este vorba de acelasi copil, sau daca minorii difera de la o sesiune la alta.

Purtatorul de cuvant al Politiei Metropolitane din Londra spune ca in cursul unei astfel de intalniri ce a avut loc zilele trecute, oamenii legii au luat legatura cu cei care fac parte din acest grup.

In prezent, politia incearca sa ii identifice pe cei prezenti la acea adunare.

Comments are closed.