Un virus de pe net distruge o familie

Posted by admin in Flux with Comments Off on Un virus de pe net distruge o familie

Un virus de pe net distruge o familie.

Un virus de pe net, o datorie la si o tragedie tulburatoare. Un tata si-a omorat fiul si s-a sinucis.

Intr-un moment de disperare, si-a ucis baietelul de 4 ani, dupa care, ca un las, a renuntat si el la viata.

Politistii veniti la fata locului au gasit un prin care tatal isi motiveaza gestul cutremurator.

Potrivit unor surse din ancheta, el ar fi fost pacalit de un virus informatic care ii forteaza pe utilizatorii de net sa vireze in anumite conturi diverse sume.

Oroarea s-a petrecut miercuri, in comuna Movila Miresii, din judetul .

Barbatul, care lucra la o fabrica de lapte, l-a luat pe cel mic de la gradinita si au mers impreuna spre casa. Sotia si ceilalti trei copii erau plecati la munca si la scoala.

Astfel, calaul a profitat de faptul ca nu il vede nimeni si i-a luat viata copilasului, dupa care s-a omorat. Cei doi au fost descoperiti imbratisati de baiatul de 14 ani al familiei.

Vasile Badara, viceprimar Movila Miresii: “Tatal era cu copilul in brate. A venit de la gradinita, l-a luat pe cel mic, l-a adus acasa si atunci s-a intamplat”.

Ionel Gheorghe, patronul firmei unde lucra barbatul: “Era un om bun muncitor, lucra la mine de mai bine de doi ani. Probleme financiare nu erau. A fost in tura de noapte, a trecut astazi pe la sediul unitatii si era vesel. La ora 10 chiar a trecut pe la mine, era ok”.

Potrivit apropiatilor, dar si anchetatorilor, se pare ca gestul infiorator ar fi fost provocat de o intamplare stupida: omul ar fi intrat pe mai multe site-uri pentru adulti, care l-au instiintat ulterior ca le datoreaza, spun anumite surse, intre 35 si 70.000 de lei. Tocmai de aceea a scris si un bilet de adio, ca sa lamureasca lucrurile.

Ionel Gheorghe, patronul firmei unde lucra barbatul: “A lasat un bilet. Ar fi intrat pe un site unde ar fi primit avertisment ca a luat amenda sau ceva de genul asta, nu stiu exact, si acesta ar fi motivul pentru care, spune el, ar fi recurs la acest gest. Nu spune nimic de copil, dar a lasat scris ca aceasta ar fi cauza”.

O vecina marturiseste ca l-a vazut pe om miercuri dimineata si nu parea ingandurat. I-a povestit senin despre fiul cel mic pe care, cateva ore mai tarziu, avea sa-l ucida.

“Vai de capul meu… Pe la 10 mi-a adus doua paini. L-am intrebat ce face Nicusor, baietelul, si mi-a spus ca l-a dus la gradinita, ca a mai stat acasa, ca a fost racit o saptamana, ca s-a plictisit acasa si a vrut sa se joace cu copiii acolo. Era vrednic, el facea mancare cand era nevasta la serviciu”, spune femeia.

Intoarsa de la munca, sotia asasinului a intrat in stare de soc dupa ce a primit vestea.

Comments are closed.