Ubuntu 13.04 a fost lansat!

Posted by admin in Flux with Comments Off on Ubuntu 13.04 a fost lansat!

Ubuntu 13.04 a fost lansatA fost lansata noua versiune care e mai rapida, mai simplu de utilizat si care arata si mai bine.

este un bazat pe pentru computerele personale, servere si netbook-uri.

Ubuntu este rapid, arata bine, este disponibil gratuit si intotdeauna va ramane astfel.

Ubuntu este un sistem de operare bazat pe Linux, disponibil gratuit cu suport atat din partea comunitatii cat si suport profesional.

Comunitatea Ubuntu este construita pe baza ideilor expuse in Manifestul Ubuntu: acest trebuie sa fie disponibil gratuit (fara a se percepe nici o taxa), instrumentele software trebuie sa fie folosite de oameni in limbile lor materne si in ciuda oricarei deficiente fizice, iar acei oameni ar trebui sa aiba libertatea sa adapteze si sa modifice aplicatiile pe care le detin in orice mod considera ei ca li se potriveste mai bine.

Aceasta libertate face Ubuntu fundamental diferit de programele traditionale proprietare: nu numai ca instrumentele pe care le folositi sunt gratuite, dar aveti si libertatea sa modificati aplicatiile pana in momentul in care functioneaza asa cum doriti dumneavoastra.

Ubuntu va fi intotdeauna gratuit !

Echipa care participa la realizarea Ubuntu isi ia urmatorul angajament public fata de utilizatorii sai:

Ubuntu va fi intotdeauna gratuit si nu se percepe nici un fel de taxa suplimentara pentru editia enterprise (destinata companiilor), noi facem ca munca noastra de cea mai buna calitate sa fie disponibila tuturor sub aceleasi conditii GRATUITE

Ubuntu include ceea ce este mai bun in infrastructura de traduceri si accesibilitate pe care comunitatea software-ului liber o are de oferit pentru a face Ubuntu utilizabil de cat mai multe persoane posibil.

Noile versiuni Ubuntu sunt lansate cu regularitate; o noua versiune este realizata de regula la fiecare sase luni.

Puteti folosi versiunea curenta stabila sau versiunea curenta de dezvoltare. Pentru versiunea curenta se ofera suport tehnic prin actualizari pe o perioada de cel putin 18 luni.

Ubuntu este angajat in totalitate principiilor dezvoltarii de software gratuit si liber; incurajam ca oricine sa foloseasca software-ul gratuit si liber, sa-l imbunatateasca si sa-l distribuie mai departe.

Ubuntu este potrivit pentru folosirea atat pe sistemele cat si pe cele . Versiunea curenta de Ubuntu suporta arhitecturile x86 (32 de biti ), x86-64 (AMD64) si ARM .

Ubuntu include peste 47 000 pachete software, dar cele necesare pentru instalarea de baza necesita mai putin de un CD.

Ubuntu incepe cu kernel-ul Linux versiunea 3.5 si Gnome 3.6 (Unity), si acopera orice aplicatie standard desktop incepand de la un procesor de texte si pana la aplicatii pentru calcul tabelar sau aplicatii pentru accesarea Internet-ului, software pentru server web, email, limbaje de programare si utilitare precum si cateva jocuri.

Folosind versiunea server veti obtine tot ce aveti nevoie si va doriti si nimic din ce nu v-ati dori sa apara.

Comments are closed.