Sfarsit tragic la iesirea din Targu Neamt

Posted by admin in Flux with Comments Off on Sfarsit tragic la iesirea din Targu Neamt

Sfarsit tragic la iesirea din Targu Neamt

Cu permisul obtinut de curând si o masina noua, un tânar de 19 ani a sfârsit tragic pe o sosea, la iesirea din Targu Neamt.

Se grabea sa ajunga acasa alaturi de trei prieteni, dupa ce au petrecut întreaga noapte într-un club. Într-un moment de neatentie, soferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a înfipt în parapetul de la marginea soselei si a fost strapuns de o bara lunga de metal.

De sase luni avea permis de conducere. De sase luni asteptase sa aiba propria masina, iar ieri de dimineata a reusit sa o cumpere. Azi-noapte si-a condus prietenii la club. A fost ultima lui bucurie.

La întoarcerea spre casa, soferul de 19 ani a condus cu viteza. Într-o clipa de neatentie, masina lui a intrat în derapaj si a fost oprita violent de o bucata de metal, desprinsa din parapetul de la marginea drumului.

Unul dintre pasageri a ramas socat dupa ce si-a vazut prietenul plin de sânge.

Mai multi medici au ajuns la fata locului, unde câtiva pompieri se chinuiau sa-l scoata pe tânarul blocat la volan. Si unul dintre pasageri avea nevoie de îngrijiri, dupa ce suferise câteva rani usoare.

Doua ambulante au plecat în graba cu victimele catre spital. Din pacate, soferul n-a mai avut nicio sansa sa fie resuscitat.

Comments are closed.