Noi sisteme Apple

Posted by admin in Flux with Comments Off on Noi sisteme Apple

Noi sisteme AppleApple lanseaza o noua gama de computere si aplicatii informatice pentru atragerea clientilor si pastrarea dezvoltatorilor de software, in conditiile intensificarii concurentei din partea , Microsoft si Facebook.

La Conferinta Mondiala a Dezvoltatorilor de la San Francisco Apple lanseaza computere Mac cu ecrane de inalta definitie, precum si aplicatii destinate si iPad.

Iar atunci cand Apple anunta ca lanseaza produse noi, toata industria de profil are motive de ingrijorare, pentru ca gigantul IT vine in permanenta cu inventii care usureaza viata clientilor, dar care lasa concurenta fara obiectul muncii.

Iata, de exemplu, ce aplicatii sau instrumente vor disparea sau vor fi puse in dificultate de noile produse Apple:

1. si-a dezvoltatat propriul sistem de cartografiere, care ofera si imagini tridimensionale. Are, de asemenea, un serviciu care ofera recenzii de restaurante si recomandari denumit Yelp.

2. Dispozitivele pentru CD La fel ca MacBook Air, MacBook Pro nu mai are prevazut un dispozitiv pentru CD/DVD. Apple va scoate la vanzare, insa, un astfel de dispozitiv care va putea fi atasat prin USB.

3. Iesirea pentru cablul de internet nu este prevazut cu iesire pentru cablul de internet, in conditiile in care wireless-ul este viitorul.

4. Sistemele GPS pentru masini Noua aplicatie Apple Maps ofera informatii si despre traseele pe care vrei sa le parcurgi cu masina. In curand, producatorii auto vor monta in fiecare masina un buton care, apasat, va permite asistentei Siri sa ghideze soferul acolo unde are nevoie.

5. Programele anti-virus pentru Mac-uri Sistemul va permite controlarea tuturor aplicatiilor si a continutului computerului, ceea ce va face aproape imposibila instalarea vreunui virus.

Comments are closed.