La Craiova se asambleaza un Ford B-Max la 70 de secunde

Posted by admin in Flux with Comments Off on La Craiova se asambleaza un Ford B-Max la 70 de secunde

La se asambleaza un Ford B-Max la 70 de secunde,

Romania devine o forta pe piata auto, iar cu cei doi constructori prezenti aici reuseste sa ajunga in top 10 producatori de masini din Europa.

Dupa ce Dacia a cucerit vestul, acum a venit randul celor de la Ford sa se impuna in Uniunea Europeana, cu modelul B- Max.

La Craiova a fost deja asamblata masina cu numarul 100 de mii. 95 la suta dintre aceste vehicule sunt conduse de straini si foarte multe au volan pe dreapta.

La fiecare 70 de secunde, o masina este asamblata la Craiova. Muncitorii au reusit sa produca pana astazi, in 18 luni de la deschiderea fabricii, 100 de mii de autoturisme. Ford a fost in 2013 al doilea mare exportator din Romania. Pe locul unu raman cei de la Dacia.

Cei mai importanti clienti ai celor de la Craiova sunt britanicii. Dovada, 80 la suta din cele 264 de masini incarcate in acest tren, au volanul pe dreapta.

Din cele 100 de mii de masini produse la Craiova 30 de mii au ajuns in Marea Britanie asa ca muncitorii inca din fabrica au trebuit sa puna volanul pe partea dreapta. De altfel, englezii sunt incantati de tehnologia pe care romanii au instalat-o la bord.

Fordul B Max cu numarul 100 de mii, de culoare neagra si cu un motor pe benzina de numai un litru, a fost cumparat insa de un roman. Este vorba de seful unei firme care inchiriaza autoturisme.

Un site cu masini pentru transport marfa foarte bun este auto.oxa.ro.

Daca cautati o masina o gasiti aici.

Gasiti toata gama de masini :vanzari autoutilitare second hand.ARO,Citroën,DAC,Dacia,DAF,Fiat,Ford,GAZ,Hyundai,Isuzu,Iveco,KIA,MAN,Mercedes-Benz, Mitsubishi,Nissan,Opel,Peugeot,Renault,Scania,TV,Volkswagen,Volvo,Roman,LDV

Anunturi auto

Daca aveti de vanzare o autoutilitara o puneti in vanzare rapid. Creati cont rapid cu nikname si email dupa care postati anuntul dvs.

“Sunt persoane de cetatenie straina care doresc sa inchirieze o masina mica la exterior si mare la interior”, crede Razvan Popescu.

Romania a produs in 2013 cu 20 la suta mai multe masini fatza de 2012. La Mioveni si Craiova au fost fabricate peste 370 de mii de unitati, asta inseamna ca suntem doar la 20 de mii de masini distanta de cat a produs Italia.

Comments are closed.