Frank-Walter Steinmeier,apara libertatea de circulatie si de munca in UE

Posted by admin in Flux with Comments Off on Frank-Walter Steinmeier,apara libertatea de circulatie si de munca in UE

Frank-Walter Steinmeier,apara libertatea de circulatie si de munca in UE,apara libertatea de circulatie si de munca in UE.

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a aparat, joi, libertatea de circulatie si de munca in Europa, in timp ce partidul sau a criticat partenerii de coalitie in dezbaterea privind numarul bulgarilor si romanilor care vin in , relateaza TheLocal.de .

El a afirmat ca punerea sub semnul intrebarii a acestei libertati de circulatie si de munca “prejudiciaza Europa si Germania“, intr-un interviu acordat joi .

“Libertatile europene sunt nucleul ideii noastre de Europa. Libertatea de circulatie a muncitorilor este o parte vitala a integrarii europene. Germania a beneficiat imens din aceasta si cu siguranta mult mai mult decat altii. Chiar acum, multi tineri din sudul Europei vin la noi sa invete si sa munceasca. Ei ne aduc beneficii si ajuta, de asemenea, tarile din care vin”, a explicat ministrul german.

Colegul sau din cadrul Ministerului de Externe si raspunzator de Europa Michael Roth a criticat CSU pentru ca nu intelege Europa si nu vrea sa o inteleaga.

El a acuzat partidul, care se afla intr-o “mare coalitie” guvernamentala cu SPD ca vine cu “sloganuri stupide“. “Acesta nu este nivelul la care ar trebui sa lucreze marea coalitie”, a declarat Roth.

CSU a cerut impunerea unor restrictii cu privire la indemnizatiile sociale pentru romani si bulgari.

Comments are closed.