“Fabrica de permise” de la Targu Jiu

Posted by admin in Flux with Comments Off on “Fabrica de permise” de la Targu Jiu

“Fabrica de ” de la .

Noi retineri joi noapte la Targu Jiu, intr-o ampla ce vizeaza o filiera de obtinere ilegala a permiselor auto.

Doi politisti, directorul unei scoli de soferi si doi instructori auto au fost arestati pentru luare de mita si trafic de influenta.

Procurorii DNA si serviciile secrete ii urmaresc de mai bine de un an, iar printre suspecti se numara si mai multi medici, asistente, dar si alti politisti examinatori si instructori auto, intr-un dosar care pare organizat la fel ca si fabrica de permise de la Pitesti, de acum cinci ani.

Cristian Nicu Stroe, politist examinator: “Nu am nimic de spus, las justitia sa isi faca datoria…”.

Acest politist examinator a intrat in vizorul anchetatorilor inca din vara. Trei ofiteri sub acoperire s-au inscris la scoala de soferi, dar ca sa ia permisul, i-au dat spaga politistului, sustin procurorii.

Iar el ar fi acceptat-o. Cu o luna in urma, cand Directia Generala Anticoruptie a facut primele descinderi in acest caz, chiar el se declara singur nevinovat.

Intre timp, anchetatorii sustin ca au strans suficiente dovezi pentru a-i proba fapta si a-l retine. Situatia a scos-o din minti pe sotia lui.

Un al doilea ofiter din cadrul Serviciului de la Gorj a ajuns si el dupa gratii.

Alaturi de politistii examinatori, anchetatorii au dispus si retinerea unui instructor auto implicat in reteaua care se pare ca elibera ilegal permise de conducere.

Din retea fac parte mai multi medici, asistente, instructori auto si politisti examinatori. Potrivit anchetatorilor, cadrele sanitare falsificau certificatele medicale necesare pentru permis si cereau pentru fiecare buletin de analize 85 de lei.

Comments are closed.