Crearea unui script Web pe o pagina Web

Posted by admin in Flux with Comments Off on Crearea unui script Web pe o pagina Web

Securitate Vulnerabilitatile de securitate din fisierele sau controalele externe se pot extinde la paginile Web care le utilizeaza.

De exemplu, foile de stil externe (fisiere cu extensie .css), fisiere script (fisiere cu extensie .js), controale particularizate ASP.NET sau alte elemente pot reprezenta riscuri din punct de vedere al securitatii.

Asigurati-va ca foile de stil, componentele incluse la cerere, temele, executabilele, script-urile, controalele si alte fisiere provin de la surse de incredere.

1. Daca nu ati efectuat deja acest lucru, adaugati comanda Inserare script in meniul Instrumente.

Cum ?

1. In meniul Instrumente, faceti clic pe Particularizare, apoi faceti clic pe fila Comenzi. 2.In caseta Categorii, faceti clic pe Instrumente. 3.Glisati Inserare script din caseta Comenzi peste meniul Instrumente. 4.Cand meniul Instrumente afiseaza comenzile de meniu, indicati spre submeniul Macrocomenzi. 5.Cand submeniul Macrocomanda afiseaza comenzile de meniu, indicati spre locul in care doriti sa apara Inserare script in meniu, apoi eliberati mausul. 6.In caseta de Particularizare, faceti clic pe Inchidere.

2.Faceti clic in pagina Web unde doriti sa adaugati un script.
3. In meniul Instrumente, indicati spre Macrocomanda, apoi faceti clic pe Inserare script.
4.Utilizati pentru a scrie script-ul.
5.Reveniti la programul din Office.
6.Pentru a actualiza pagina Web cu modificarile, faceti clic pe Reimprospatare Imagine buton pe bara de instrumente Reimprospatare.

Comments are closed.