Coin poate inlocui fara probleme orice alt card de credit sau debit

Posted by admin in Flux with Comments Off on Coin poate inlocui fara probleme orice alt card de credit sau debit

Coin poate inlocui fara probleme orice alt card de credit sau debit poate inlocui fara probleme orice alt de credit sau debit.

Daca v-ati saturat de cardurile si bancnotele pe care trebuie sa le tineti in portofel, Coin este solutia perfecta. Cu acest card puteti cumpara orice va doriti.

Desi se numeste “Coin” (moneda, n.r.), acest produs este un card de debit si credit, care poate inlocui orice alt card pe care il aveti in prezent.

Noul card va fi disponibil din vara anului viitor si va costa 100 de dolari, insa daca va grabiti sa-l comandati, il puteti obtine prin pre-comanda, la doar 50 de dolari, scrie FoxNews.

Coin poate inlocui fara probleme orice alt card de credit, debit, de fidelitate sau chiar de cadouri.

Asta pentru ca noul produs se conecteaza la telefon si, cu ajutorul unei aplicatii, puteti incarca pe Coin orice informatie din alte carduri.

Practic, toate cardurile voastre vor fi “depozitate” in forma digitala pe Coin si vor putea fi accesate prin simpla apasare a unui buton.
Daca va temeti ca veti pierde Coin si astfel toate cardurile memorate pe el, puteti sta linistiti.
Are un sistem care lanseaza un semnal de alarma atunci cand se afla la o distanta mai mare de telefonul cu care este folosit. Conexiunea intre cele doua aparate se face prin Bluetooth.
Daca este pierdut, Coin se dezactiveaza singur, astfel incat nimeni nu va poate fura banii sau datele personale de pe card.

Coin are o baterie care tine 2 ani si nu se va demagnetiza daca va fi depozitat langa alte carduri sau magneti. Este rezistent la socuri si la apa.

Comments are closed.