AutoPulse a readus la viata un barbat dupa 40 de minute de moarte clinica

Posted by admin in Flux with Comments Off on AutoPulse a readus la viata un barbat dupa 40 de minute de moarte clinica

AutoPulse a readus la viata un barbat dupa 40 de minute de moarte clinica – O miraculoasa” a readus la viata un barbat dupa 40 de minute de moarte clinica .

Un barbat din Australia a fost in moarte clinica timp de 40 de minute inainte ca doctorii sa reuseasca sa il aduca inapoi la viata. Uimitor a fost si faptul ca barbatul nu a suferit probleme medicale de pe urma faptului ca a stat atat de mult timp cu un picior in groapa.

Colin , din , Australia, nu a suferit niciun fel de probleme medicale de pe urma stopului cardiac. Fiedler avea 39 de ani cand a suferit atacul de cord despre care spune ca a reprezentat o sansa de lua viata de la capat intr-un mod mai responsabil, renuntand la fumat si evitand stresul.

Pe cand se afla in ambulanta, Fielder a avut de ales intre doua spitale. Din fericire, el a vrut sa mearga la The Alfred, nestiind ca aici exista singurul echipament medical, din toata Australia, care ii putea salva viata.

Metoda de resuscitare care i-a salvat viata barbatului a fost folosita doar de 7 ori in lume si doar in Australia a salvat pana acum 3 persoane.

Numita masina AutoPulse este un sistem de resuscitare cardio-respiratorie (RCR) care plica constant presiune pe torace.

De asemenea, tehnica presupune si utilizarea unui bypass cardiopulmonar care sa mentina circulatia oxigenului si a sangelui prin corp. In acelasi timp, creierul trebuie mentinut la temperatura de 32 de grade Celsius.

Desi poate parea ca este vorba de o tehnologie simpla, aceste masini au dovedit ca pot contribui la salvarea vietilor omenesti.

Avand in vedere ca sangele si oxigenul pot circula prin corp, medicii au ceva mai mult timp pentru diagnosticare si identificarea cauzelor ce au dus la stop cardiac. Un alt plus adus de noul sistem este acela ca previne invaliditatea.

In cazul celor trei oameni care au fost salvati, chiar daca resuscitarea s-a produs intre 40 si 60 de minute dupa ce au fost declarati in moarte clinica, niciunul dintre ei nu a suferit invaliditati, precum leziuni ale creierului.

Comments are closed.